УКР РУС

Джеррард офіційно завершив кар'єру

24 листопада 2016 Читать на русском

Легенда "Ліверпуля" Стівен Джеррард оголосив про завершення кар'єри.

"Підлітком я мріяв одягнути червону футболу "Ліверпуля", а коли я дебютував за цей клуб у 1998 році проти "Блекберна", то навіть не міг уявити, що відбуватиметься наступні 18 років.

Мені дуже пощастило і я пишаюся тим, що провів понад 700 матчів за "Ліверпуль", чимало з них у якості капітана, та допоміг команді досягнути великих успіхів, жоден з яких не зрівняється з перемогою у Стамбулі.

У мене була неймовірна кар'єра, і я вдячний за кожен момент мого перебування в "Ліверпулі", збірній Англії та "Лос-Анджелес Гелаксі", – цитує Джеррарда BBC.

Додамо, що за "Ліверпуль" Джеррард провів 710 матчів та забив 186 голів. У футболці "Лос-Анджелес Гелаксі", останньої команди, за яку виступав Джеррард, легендарний англієць відіграв 38 матчів та відзначився 5 разів. Крім цього, на рахунку Стівена 114 матчів за збірну Англії та 21 гол.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу