УКР РУС

Джеррард: Коутінью вчинив так через неймовірний тиск і шантаж Барселони, співчуваю йому

13 серпня 2017 Читать на русском

Легенда Ліверпуля Стівен Джеррард пояснює, чому Філіппе Коутінью потрібно поспівчувати у нинішній ситуації з потенційним трансфером у Барсу

Бразилець спочатку заявляв, що покине Ліверпуль лише за згоди всіх сторін. Але днями його позиція змінилась. Коутінью звернувся з офіційною вимогою до свого нинішнього клубу відпустити його в Барселону.

"Проблема у поведінці Барселони. Вона чітко дає зрозуміти агентам Коутінью: "Зараз або ніколи. Якщо не наважитесь на трансфер, гравець більше не отримає подібної пропозиції".

Барса здійснює величезний тиск, тож не дивно, що він так вчинив. Хлопець з Південної Америки, який мріє про перехід у цей клуб, почав панікувати, що цього ніколи не відбудеться.

Я трохи співчуваю йому. Коутінью не є поганим хлопцем. Але недавно він підписав новий 5-річний контракт з клубом, заробляє величезні гроші. Це завдяки Ліверпулю він став тим, ким є. Ми дали йому шанс і він тут виріс у топ-гравця.

Я розумію розчарування фанатів. Адже Коутінью раніше казав, що щасливий тут, а зараз намагається змусити клуб продати його. Це велике випробування для Ліверпуля. Але я думаю, що він все-таки залишиться на Енфілді", – розповів Джеррард для ESPN.

Фан-магазини Ліверпуля почали прибирати постери із зображенням Коутінью