УКР РУС

"Дженоа" здолав "Інтер" завдяки Велозу, "Фіорентина" не перемогла "Сассуоло" та десять голів у Римі

7 травня 2017 Читать на русском

У 35 турі Серії А по три пункти набрали "Дженоа", "Емполі", "Лаціо", "Кротоне". "Палермо" та "Фіорентина" не переграли своїх опонентів.

"Дженоа" нарешті перервав свою жахливу серію без перемог, здолавши "Інтер". Перший тайм відбувався при незначній перевазі гостей. На 70 хвилині португалець Велозу пробив здалеку та влучив у поперечину. Першим на добиванні виявився Пандєв, який в першому таймі замінив травмованого Сімеоне – 1:0. Наприкінці матчу м’яч влучив в руку Бурдіссо, але Кандрева з "позначки" не переграв Ламанну. Генуезці набирають 33 бали та посідають небезпечне 16 місце. Команда Піолі в наступному турі спробує здолати "Сассуоло".

"Емполі" теж не хоче залишати Серію А. Команда Мартушелло впевнено перемогла хлопців Донадоні – 3:1. "Емполі" посідає 17 місце.

Справжній гольовий бум трапився в Римі. Вже в першому таймі "орли" шматували бідолашну "Сампу" – 5:1. У другому таймі господарі забили ще двічі, пропустивши теж двічі. Римляни посідають четверту позицію. У 36 турі команда Індзагі зіграє проти "Фіорентини".

Дев’ятнадцятий "Палермо" врятувався в матчі проти "К’єво". Втрачена перемога не дозволяє веронцям наздогнати одинадцятий "Удінезе".

Вісімнадцятий "Кротоне" мінімально здолав безнадійного аутсайдера – "Пескару". Єдиний м’яч забив Тонєв, шикарно поціливши в дальній кут. Завдяки голу болгарина "Кротоне" має шанси залишитися в Серії А.

"Фіорентина" на останніх секундах врятувалася в поєдинку проти "Сассуоло". В першому таймі "фіалка" Калініч не реалізував пенальті, зате рахунок відкрив К’єза-молодший. Отож, маємо бойову нічию – 2:2. Флорентійці – восьмі.

Чемпіонат Італії, 35 тур

"Дженоа" – "Інтер" – 1:0

Гол: Пандєв, 70

На 87 хвилині Кандрева ("І") не реалізував пенальті (воротар)

Вилучення: Кондогбія ("І"), 89

"Емполі" – "Болонья" – 3:1

Голи: Кроче, 5, Паскуаль, 38, Коста, 46 – Верді, 11

"Лаціо" – "Сампдорія" – 7:3

Голи: Кейта, 2, Іммобіле, 19, пен., 70, Худт, 36, Андерсон, 38, пен., де Врей, 46, Луліч, 65 – Лінетті, 32, Квальярелла, 72, 90, пен.

Вилучення: Скріняр ("С"), 18

"К’єво" – "Палермо" – 1:1

Голи: Гольданіга, 88Пелліс’є, 67, пен.

"Пескара" – "Кротоне" – 0:1

Гол: Тонєв, 71

Вилучення: Беналі ("П"), 76

"Сассуоло" – "Фіорентина" – 2:2

Голи: Політано, 73, пен., Ємелло, 85 – К’єза, 37, Бернардескі, 90+4

На 33 хвилині Калініч ("Ф") не реалізував пенальті

Вилучення: Родрігес ("Ф"), 72

Турнірна таблиця Серії А