УКР РУС

Джеко: Зараз я сильніший, ніж був у Манчестер Сіті

24 квітня 2018 Читать на русском

Форвард Роми Едін Джеко поділився очікуваннями перед першим матчем 1/2 фіналу ЛЧ проти Ліверпуля.

Едін Джеко в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА розповів про гру з Мохаммедом Салахом, пригадав свою кар'єру в Англії, а також поділився враженнями від перемоги над Барселоною.

"Я ще не замислювався про фінал. Не забувайте, що нас чекають два складних матчі з Ліверпулем. Вихід у фінал є нашою мрією, але нам потрібно вирішувати завдання поступово, крок за кроком. Попереду два непростих поєдинки проти Ліверпуля, і у кожної команди мета тільки одна – вихід у фінал.

Салах грав з нами два роки, і всім нам сумно, що він пішов, але це футбол. Нападник, який забив 30 голів у Прем'єр-лізі, безумовно, здатний доставити нам проблеми. Ліверпуль показує хорошу командну гру, тому ми не можемо зосередити всю увагу на одному футболісті. Нам буде протистояти вся команда, що має класних гравців на кожній позиції.

Безумовно, це був особливий вечір, коли все проти Барселони спрацювало як треба. Швидкий гол додав всім нам додаткової енергії – і футболістам, і вболівальникам, які підтримували нас до останньої хвилини. Найважливішим виявився гол, який ми забили в Барселоні. Однак без трьох м'ячів у Римі наша перемога була б неможливою. Після першого гола ми почали вірити в себе ще більше. В кінцевому підсумку наша мрія – зробити неможливе можливим проти однієї з кращих команд світу – стала реальністю.

З Манчестер Сіті ми не дуже вдало виступали в Лізі чемпіонів, хоча могли і повинні були грати набагато краще. На національному рівні ми виграли багато трофеїв. Це був відмінний досвід, оскільки Прем'єр-ліга є найсильнішим чемпіонатом у світі. Я провів там п'ять років, забив безліч м'ячів і завоював достатньо титулів. Мені пощастило грати з кращими проти кращих. Цей досвід здорово допоміг, але, мені здається, зараз я набагато сильніше, ніж був у Манчестер Сіті", – сказав Джеко.

Перший матч 1/2 фіналу ЛЧ Ліверпуль – Рома відбудеться сьогодні, 24 квітня, о 21:45.

Топ-10 висновків європейського вікенду: найкращий матч Коноплянки, повернення Наполі та завершення ери Венгера