УКР РУС

Дзадза і Льяїч у феєричній перестрілці. "Рома" - "Сассуоло" - 2:2. ВІДЕО

6 грудня 2014 Читать на русском

Нападник збірної Італії Сімоне Дзадза відзначився дублем за 2 хвилини першого тайму. Проте у другому настав час римського лідера.

Та про все за хронологією. Спершу найкращий голеадор "Сассуоло" скористався фейлом Моргана Де Санктіса. Голкіпер "Роми", отримавши пас назад, надто довго вирішував, що робити далі, і наткнувся на блок Дзадзи. Не пройшло і двох хвилин, як "вовки" загубили Сімоне в центрі своїх редутів. Таких шансів 23-річний атакканте не марнує - 0:2.

"Рома" не довго перебувала у стані шоку. Холебас та Ітурбе потурбували каркас воріт ще в першій половині, але снаряд ніяк не заходив у ціль. По перерві стало ще гірше: Даніеле Де Россі достроково залишив поле через другу жовту. Коли до завершення матчу залишались лічені хвилини, здавалось - усе, "Рома" вперше в сезоні програє вдома у рамках Серії А. Та тут на сцену вийшов Адем Льяїч. Сербський атакувальний хавбек для початку реалізував 11-метровий, а згодом трансформував старання партнера Флоренці - камбек і нічия.

Попри успішний кінець зустрічі "Рома" не здобула турнірних дивідендів. На вчорашню нічию "Юве" відповіли тим же, відтак розрив у 3 очки зберігся.

"Рома" - "Сассуоло" - 2:2 (0:2)

Голи: Льяїч, 78 (пен.), 90+3 - Дзадза, 16, 18

Вилучення: Де Россі, 50 - Врсалько, 90+4