УКР РУС

Дєнісов в "Анжи": конфлікт з Ето'О як повтор сценарію з Халком?

3 серпня 2013 Читать на русском

Проблеми гравця збірної Росії в Махачкалі і почались після заміни на 84-ій у Самарі. Він у різкій формі висловив невдоволеннями діями тренера, але наткнувся на думку зіркових легіонерів...

Нагадаємо, нещодавно "Анжи" очолив Рене Меленстен, екс-помічник сера Алекса Фергюсона в останніх сезонах на посаді наставника МЮ. І ось у роздягальні Дєнісов, відомий за скандальними діями в "Зеніті" і невдоволенням високими зарплатами легіонерів, "наїхав" на нідерландського керманича.

Однак це виявився далеко не Санкт-Петербург, відтак за свого нового тренера заступились Мбарк Буссуфа та Ласс Діарра. Завершив суперечку своїм вагомим капітанським словом улюбленець власника "Анжи" Семюель Ето'О, пишуть російські ЗМІ. З'явились навіть повідомлення про розрив контракту, які потім спростували.

А уже сьогодні з'явилась інформація, що згаданий вище Сулейман Керімов не бажає бачити в команді Дєнісова, який трохи більше місяця тому за 15 мільйонів євро перебрався у команду з Дагестану, зазначає "Спорт-Експрес". Тим паче, що найбільш високооплачуваний гравець світу, камерунський капітан "Анжи", висловив незадоволення поведінкою гравця у колективі.

Додамо, що у вчорашньому програному вдома матчі з "Ростовом" Дєнісов опинився поза заявкою, а наставник команди Меленстен зазначив, що причина у травмі.