УКР РУС

Дячук-Ставицький: Запропонували "Олімпіку" "Арену Львів", але вони вирішили зекономити

4 грудня 2016 Читать на русском

Генеральний директор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький прокоментував відміну матчу 17-го туру УПЛ проти "Олімпіка".

"Хотіли грати на стадіоні "Україна", але коли ми подивились прогноз погоди, то зрозуміли, що нам треба буде збирати сніг, включати підігрів, а це десь 300-400 тисяч гривень. Це великі затрати. А вони нам ще сказали: "Оплатіть нам харчування, проживання".

В УПЛ сказали, що якщо ми вирішимо грати у Львові та дамо гарантію, але матч не відбудеться, то саме "Карпатам" можуть зарахувати поразку. Бо ми беремо на себе забов'язання господаря поля.

Ми запропонували "Олімпіку" "Арену Львів", керівництво стадіону погодилось зіграти цей матч в понеділок. Але вони відмовилися, бо нема таких грошей платити за оренду "Арени Львів". Всі платять – "Шахтар", "Зоря", "Сталь", "Динамо", "Карпати", хоча в нас є свій стадіон "Україна". А "Олімпік" хотів заплатити Сумам, щоб на підігріві зекономити.

Я вважаю, що все повинно бути по регламенту. Якщо команда не підготувала поле, повинна бути зарахована технічна поразка", – сказав Дячук-Ставицький у програмі "Профутбол".

Гельзін: "Олімпік" готовий переїхати в будь-яке місто, ми відкриті до пропозицій

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу