УКР РУС

Дячук-Ставицький: Робитимемо все, щоб залишитись в Прем'єр-лізі

17 квітня 2012 Читать на русском

Виконуючий обов'язки головного тренера "Карпат" поділився враженнями від перемоги над "Волинню".

- Я вдячний хлопцям за те, що проявили характер: сил було небагато. Дякую фанам, які підтримують нас у кожному матчі до кінця. Далася взнаки та робота, яку  проводимо з гравцями. Проти підопічних Дем'яненка фізично ми виглядали краще, але втома все ж далася взнаки - у середу господарі грали проти "Чорноморця".

Нікого виділяти не буду. Всі показали характер. Важко було Худоб’яку, він давно не грав, не відновився. Така сама ситуація з Авеларом. Голодюк добре увійшов в гру, Зеньов непогано попрацював. Надія є, що ми виліземо з зони вильоту. У "Карпат" ще три гри і Кубок. Треба готуватися серйозно до всіх матчів.

- Які розмови проводите з Гладким? Раніше його не було на полі...

- Багато говоримо. Він серйозний футболіст, який грав в хороших командах. Ми повірили в Олександра і він в нас повірив. Двічі вийшов у старті і забив два голи.

Зараз, щоправда, в команди є проблеми. Ощипко та Болохан чекають на операцію. Ще не зовсім в порядку Зеньов і Голодюк. Будемо працювати, усі разом, щоб клуб, команда і тренери зробили все, аби "Карпати" залишилися у вищій лізі. Дякую усім, що грали до кінця, що проявили характер, незважаючи на те, що функціональна готовність виконавців є різною.

- Де Ерік?

- Він в дублі. Наразі бразилець не може допомогти команді через свій стиль гри. Нам потрібні бійці. Але зараз деякі гравці в дублі, зокрема, Петрівський та Касьян. Щоправда, останнього вертаємо в основну команду. Зараз ми ставитимемо тих ивконавців, які можуть і хочуть грати. Не може бути так, щоб футболіст не вертався назад. Бо Даушвілі буде працювати, а хтось стояти.

- Два останні матчі команда виграла. Склад ви не змінювали. На "Арсенал" вийдуть ті ж хлопці?

- Побачимо, в якій вони будуть формі. На переправі коней не змінюють.

- Чи зупинилися ви на варіанті з Гладким на вістрі атаки?

- Стабільність - це запорука успіху. В нас є 3-4 центральні нападники. Це перебір. Треба два. Я граю, а він мій конкурент. А коли їх 3-4 - вже важко. Касьян виходив, Михальов, але врешті-решт ми вирішили зупинитися на Гладкому.