УКР РУС

Дячук-Ставицький: Переговори з Йовічевічем щодо продовження контракту тривають

20 листопада 2015 Читать на русском

Генеральний директор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький прокоментував інформацію про те, що незабаром у львівській команді буде новий головний тренер.

"Взагалі, в цивілізованому футбольному світі, як гравці, так і тренери, підписують контракти, в яких вказуються терміни їх закінчення. Так є і у випадку з Ігорем Йовічевічем. На зустрічі з уболівальниками було сказано, що контракт з нашим тренером чинний до кінця грудня 2015 року і тривають переговори щодо його продовження. Команді залишилося провести ще три матчі у цьому році.

Фактично, перша частина чемпіонату закінчиться на початку грудня, відповідно, після останнього матчу, у нас буде достатньо часу, аби все обміркувати і прийти до спільного знаменника. Керівництво клубу підсумує роботу тренерського штабу, після чого буде ухвалене відповідне рішення – продовжувати контракт чи ні. Позиція клубу полягає в наступному – і тренери, і гравці мають відпрацювати свої контракти до кінця.  

Мій конфлікт з Ігорем Йовічевічем? Мені важко це прокоментувати. Справа в тому, що кілька останніх тижнів я знаходився в лікарні, мені провели операцію. Фактично, від прямої роботи в клубі я був відірваний і практично ні з ким не мав змоги спілкуватися. Звідки ця інформація взялася мені не відомо", - розповів Дячук-Ставицький.

Читайте також:

Димінський перебудовує "Карпати": "Іспанські топ-менеджери, єврокубки, кілька Шведів на рік"

"Карпати" залишаться без спортивного директора

Вацко: Після завершення осінньої частини УПЛ у "Карпат" з'явиться новий тренер