УКР РУС

Дячук-Ставицький: "Карпати" переглянуть щонайменше сім нових гравців – українців і легіонерів

12 січня 2017 Читать на русском

Генеральний директор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький розповів про трансферні плани клубу на зиму.

"Підписання Філімонова і Боровика? Ми відштовхувалися від пропозиції головного тренера. Ми хотіли підсилити воротарську позицію, шукали досвідченого кіпера. Спілкувалися з Богданом Шустом, Юрієм Паньківим, але у силу різних обставин, вибір Олега Дулуба упав саме на Євгена Боровика. Щодо Артема Філімонова, то позиція центрального хавбека, на якій він виступає, була у нас тривалий час проблемною.

"Карпати" офіційно підписали Філімонова та Боровика

Відхід Костевича? Справді, "Лех" слідкував за ним більше року. До Львова приїжджав спортивний директор та селекціонери, Костевича ще раніше хотіли придбати. Це цілком нормально і ми не можемо тримати гравця, якщо у нього є хороша пропозиція від клубу, який ставить за мету вийти до Ліги чемпіонів. Ми вже не вперше показали нашій молоді – Європа дуже близько, якщо ви прогресуєте і приносите результат.

Костевич: Перехід в "Лех" – це можливість поліпшити свої навички

Ситуація у нас важка, зараз потрібні люди з досвідом, щоб вийти з того місця, де зараз перебувають "Карпати". На зборах у тренерів буде можливість переглянути щонайменше сім нових гравців, які виступали в різних чемпіонатах. Є серед них як українці так і легіонери. Наголошу, що клуб і надалі опиратиметься на власних вихованців", – зазначив Дячук-Ставицький.

Кадимян, Страшкевич та Чумак покинули "Карпати"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу