УКР РУС

Дячук-Ставицький: Бланко-Лещук у збірній України? Все можливо

7 листопада 2016 Читать на русском

Гендиректор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький поділився думкою щодо можливого запрошення нападника "зелено-білих" Густаво Бланко-Лещука в збірну України.

"Ми його брали, насамперед, через його корені. Він хотів грати в нашій країні, вивчити мову... Коли тренери використовують на заняттях датчики, що фіксують стан футболіста, Бланко завжди цікавиться цими даними і робить все, щоб їх покращити. Думаю, рік-півтора йому ще потрібно побути у нас (контракт чинний до літа 2017, – прим. ред.), у команді, де він заграв, щоб проявити себе і виявитися потрібним серйозному європейському клубу. Розквіт футболіста – 27-30 років. А йому 25", – розповів Дячук-Ставицький.

"Запрошення Бланко-Лещука у збірну України? Все можливо. Якщо керівництво нашої збірної побачить у ньому перспективного гравця, то з боку футболіста перешкод не буде. За збірну Аргентини він не грав, і поки його туди не викликають. Чи дотягує до рівня "синьо-жовтих"? Знаєте, за півроку можна як стати серйозним гравцем, так і знищити кар'єру, п'яним потрапивши в ДТП. Таких випадків вистачало. Тут потрібні серйозні зусилля", – додав гендиректор "Карпат".

Бланко-Лещук і Вербний взяли участь у львівському напівмарафоні

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях