УКР РУС

Дві стійки і гол з офсайду. ВБА - "Фулхем" - 1:2. ВІДЕО

1 січня 2013 Читать на русском

Швидкості на старті цього матчу були не надто високими, та й узагалі, ледь не увесь перший тайм здавалося, що голів так і не доведеться побачити.

Те вже ближче до перерви “Фулхем” помітно активізувався і на 39-ій хвилині гості організували стрімку контратаку, яку вдало завершив ударом з лінії карного Дімітар Бербатов. Шоковані таким розвитком подій підопічні Стіва Кларка у першому таймі відповіді на цей гол так і не знайшли.

Зате вже на 4-ій хвилині другого тайму Лукаку рахунок зрівняв. Щоправда, коли Біллі Джонс віддавав гольовий пас, то Ромелу перебував в очевидному офсайді, та арбітр на центр поля все ж вказав.

Гол настільки надихнув господарів та автора голу, що Лукаку впродовж кількох хвилин двічі влучав у стійку, а ще одного разу після дальнього удару захисник “Фулхема” вибив м'яча з лінії воріт. Здавалося, “чорно-білим” таки вдасться дотиснути суперників, натомість сталося навпаки. Руїс геніальним пасом знайшов Кацанікліча і останній, не менш ефектно, змусив Фостера вдруге у матчі виймати м'яча із сітки воріт.

Після цього гра пішла на зустрічних курсах. Особливо активними попереду були Лукаку у господарів та Бербатов у гостей. Наприкінці ж матчу господарі просто таки притиснули гостей до їхніх воріт, але більше у цій грі м'яч не перетинав.

1:2 - ВБА віддаляється від зони Ліги чемпіонів, а “Фулхем” дещо покращує свої позиції у турнірній таблиці.

ВБА - “Фулхем” - 1:2 (0:1)

Голи: Лукаку, 49 - Бербатов, 39, Кацанікліч, 58