УКР РУС

Дві хвилини щастя для Мойєса. "Баварія" - "МЮ" - 3:1. ВІДЕО

9 квітня 2014 Читать на русском

"Баварія" перемогла "Манчестер Юнайтед" у матч-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів і пробилась у півфінал, де склала компанію "Реалу", "Челсі" та "Атлетіко".

Нічия 1:1 на "Олд Траффорд" була явно не найкращим підсумком для "МЮ". Але при обставинах, що суперником був один з найкращих клубів Європи, а в "МЮ" зараз справи кепські, більшість сприйняла цей результат як позитивний. Принаймні, не провальний точно. І це справді так - в команди Мойєса з'явився непоганий шанс на півфінал. Сьогодні потрібно було забити і не пропустити, або ж зіграти у результативнішу нічию, ніж тиждень тому.

Після не надто багатого на моменти першого тайму, в другій половині зустрічі "МЮ" зробив те, що дозволяло йому, хоч і умовно, але перебувати в півфіналі - несподівано забив гол. Відбувся навіс Валенсії, до м'яча довго ніхто не підбігав, аж тут зльоту приклався Евра - м'яч від поперечки затріпотів у сітці. Важко собі уявити, яке щастя переповнювало в ці хвилини Девіда Мойєса - правда, було воно швидкоплинним. Уже через 2 хвилини "Баварія" зрівняла рахунок як у матчі, так і за сумою двох матчів.

"МЮ" мав шанс зачепитися за результат, але "Баварія" суттєво додала і вже на 68-ій хвилині у воротах Де Хеа побував другий м'яч - Роббен прострілив, а Мюллер замкнув. "МЮ" дуже швидко пропустив двічі, але шанси все одно залишалися - забивай і ти у півфіналі! Схоже, про теж саме подумали і німці - на 76-ій питання щодо переможця дуелі було практично знято - Роббен довго не міг наважитись на удар, але, як виявилось, виправдано - він класно пробив під ближню стійку - 3:1. Мойєс втратив хороший шанс реабілітуватися за провальний сезон, а Гвардіола і компанія крокують далі. Хто стане суперником "Баварії" у півфіналі дізнаємось вже в п'ятницю. Детальніше в онлайн-трансляції матчу.

"Баварія" - "МЮ" - 3:1

Голи: Манджукіч, 59, Мюллер, 68, Роббен, 76 - Евра, 57