УКР РУС

Два вилучення - нервова поразка "Болоньї" у грі із "Аталантою"

20 березня 2016 Читать на русском

У 30 турі італійської Серії А "Аталанта" перемогла "Болонью" із рахунком 2:0.

Тривале затишшя як на полі, так і на трибунах у Бергамо, на 27 хвилині гри перервав екс-"харків'янин" Гомес, який після передачі Діаманті відправив м'яч у порожній кут воріт "Болоньї".

Останні ж в одній із своїх наступних атак рахунок зрівняли, проте зробили це із очевидного офсайду - на "Атлеті Адзурі д'Італія" полегшено видихнули. А згодом, вже ближче до перерви, стривоженість за результат взагалі розвінчалась у повітрі - Діаманті прямісінько перед свистком зробив перевагу "богів" куди переконливішою.

Гості намагались переламати хід подій у зустрічі вже в другій 45-хвилинці, проте невдало - потрібно попрацювати над реалізацією і дисципліною команді Донадоні. Що стосується другого пункту, то спочатку "червоно-сині" привезли собі пенальті, яке, на їхнє щастя, не реалізував Пінілья, а за хвилину після цього зостались у меншості - Мбайє побачив перед собою червону за надгрубу гру проти суперника.

Слідом за Мбайє в підтрибунне приміщення достроково попрямував й інший підопічний Донадоні - Гастальделло, який записав собі в актив другого "гірчичника", залишивши свою команду догравати програну гру вдев'ятьох.

Італія. Серія А, 30 тур.

Турнірна таблиця.

"Аталанта" - "Болонья" - 2:0

Голи: Гомес, 27, Діаманті, 45+1

Нералізований пенальті: Пінілья, 77

Вилучення: Мбайє, 78 ("Б"), пряма червона, Гастальделло, 85 ("Б"), друга жовта