УКР РУС

"Два тижні на базі немає світла", – Гринь розповів про фінансові проблеми Арсенала та шок після відставки Раванеллі

25 вересня 2018 Читать на русском

Півзахисник Арсенал-Київ Сергій Гринь розповів про реакцію футболістів на відставку Фабріціо Раванеллі, а також зізнався, що є певні труднощі з виплатами зарплати у столичному клубі.

"Перед матчем з Олімпіком ми не знали, що це остання гра Раванеллі на тренерському містку команди. Вже після гри містер сказав в роздягальні, що це рішення було прийнято тиждень тому. Мені здається, він не повідомляв про це перед грою, щоб футболісти не виходили на поле з поганими думками.

Для футболістів команди це був шок. Напевно, тому, що на тижні генеральний директор Олександр Москаленко заспокоїв, сказавши, що поговорив з Раванеллі і все владнав. Тому до матчу з Олімпіком ми готувалися в спокійному режимі, а почувши слова Раванеллі після гри, сиділи в роздягальні абсолютно пригнічені.

Гравці просили Раванеллі залишитись. Було навіть озвучена пропозиція, щоб Раванеллі злітав додому в Італію, трохи відпочив, подумав і, можливо, повернувся. Але ми почули: "Я прийняв рішення і не буду його змінювати". Я не можу ручатися за всіх, але більшість гравців сильно засмутились. Колектив симпатизував італійцю, він усім подобався, для когось і зовсім був як другий батько. Можу твердо сказати, що в останніх матчах ми більшою мірою билися за нього.

Арсенал-Київ очолить українець вже до кінця цього тижня

Багато що з обіцяного клубом не виконується, тому боротися залишалося за свою честь і гідність, а також за Раванеллі. Він був на базі кожен день – з 8 ранку і до 8 вечора. Відкритим текстом говорив нам: "Я тут завжди. Приїжджайте, працюйте, допоможу чим зможу". На мій погляд, це професіонал і футбольна людина, яких зараз мало. Він дико емоційно переживав за кожен момент, кожну маленьку деталь.

Фінансові труднощі в клубі? Так, пройшло майже два місяці з того часу, як нам платили. Останню зарплату отримали за липень. Я не хочу говорити про клуб нічого поганого, але мені здається, що організація на низькому рівні. Кожному з нас є, що сказати. Але ось простий приклад: уже два тижні на базі немає світла. Переодягаємося в темряві, при світлі ліхтариків мобільних телефонів. Вода в душі – непередбачуваної температури. Прання відсутнє, харчування забезпечується тільки на заїздах", – розповів Гринь для Спорт-Экспресс в Украине.

Нагадаємо, після матчу 9 туру УПЛ Фабріціо Раванеллі офіційно подав у відставку, а пізніше розповів про заборгованості перед гравцями та тренерами "канонірів". Наразі клуб має 4 очки та займає останню сходинку в турнірній таблиці чемпіонату

"Фонсека відреагував на помилки Пятова". Як Маріуполь гратиме з Динамо, або Чому не варто шкодувати Раванеллі