УКР РУС

Два по 5:0, розгром "Ліверпуля", нульовий "Арсенал". Результати 1-го туру АПЛ. ВІДЕО

18 серпня 2012 Читать на русском

У стартовому турі англійської Прем'єр-ліги команди довго запрягали, а потім як почали, то деяким командам на кшталт КПР та "Норвічу" мало не здалось.

Лише в одному матчі забивали обидві команди - це дебютант сезону "Редінг" спромігся врятувати домашню нічию зі "Стоком". Натомість "Суонсі" та "Фулхем" розтрощили суперників, не залишивши тим жодних ілюзій щодо підсумкового результату. Цікаво, що у складі цих команд розкішний дебют записали собі новачки - Мічу не пошкодував "обручів", а Петріч поглумився над "канарками".

Натомість "Арсенал" вкотре розчарував. Подольскі явно не вписався у гру, а Жиру мав занадто мало часу. Жервінью занадто часто впирався зі своїм дриблінгом у захисників, і лише Касорла потішив класними ходами, обіграшами і ударами, проте і він не зумів влучити, та й передовсім обігрувався зі співвітчизником Артетою, ігноруючи подекуди потуги Волкотта.

А "Лівер"... "Ліверпуль", як завжди останні роки. Навіть прихід Брендана Роджерса не допоміг. Його колишня команда досягла ультрапозитивного результату, а "червоні" зі соромом повертаються додому. "Альбіон" відвантажив їм 3 сухі м'ячі, а вилучення Аггера на 60-й хвилині абсолютно не виправдання такому безумству. І навіть зусилля Пепе Рейни, який парирував один пенальті і мало не виручив з другим одинадцятиметровим, були марними. Ганьбу тепер доведеться відмивати на "Енфілді" проти "Ман Сіті".

"Арсенал" - "Сандерленд" - 0:0

"Фулхем" - "Норвіч" - 5:0 (2:0)

Голи: Дафф, 26, Петріч, 41, 57, Кацанікліч, 66, Сідвелл, 87 (пен.)

"Квінз Парк Рейнджерс" - "Суонсі" - 0:5 (0:1)

Голи: Мічу, 8, 53, Дайєр, 63, 71, Сінклейр, 81

"Редінг" - "Сток Сіті" - 1:1 (0:1)

Голи: ле Фондр (90, пен.) - Кайтлі, 34

Вилучення: Вайтхед, 89

"Вест Бромвіч Альбіон" - "Ліверпуль" - 3:0 (1:0)

Голи: Гера, 43, Одемвінгі,  64 (пен.), Лукаку, 77

Вилучення: Аггер ("Л"), 59

Нереалізований пенальті: Лонг (ВБА), 60

"Вест Хем" - "Астон Вілла" - (1:0)

Гол: Нолан, 40