УКР РУС

Два гравці збірної України і "лівий" легіонер – журналіст спрогнозував, хто покине Шахтар

6 червня 2023 Читать на русском

Журналіст і коментатор Ігор Циганик припустив, що великої чистки у Шахтарі не буде. На його думку, з команди Ігора Йовічевіча підуть лише троє футболістів.

"Які футболісти влітку покинуть Шахтар? Я можу сказати, що торгуватимуть Матвієнка, будуть намагатися його продати, бо клубу потрібні гроші, щоб триматися на плаву. Думаю, що будуть торгувати Трубіна, бо він не хоче підписувати контракт.

Шахтар, Динамо та ще 3 українські клуби у єврокубках: відомі дати жеребкування та матчів

Думаю, що піде з команди Лукас Тейлор, адже це невдале придбання. Він правий захисник, але він "лівий", відверто скажу. Інші футболісти, на мою думку, залишаться, тому що потрібно буде грати на три фронти – чемпіонат, Ліга чемпіонів, і повертається Кубок України", – заявив Ігор Циганик в ефірі Циганик Live.

Лукас Тейлор виступав за Шахтар на правах оренди з ПАОКа. Контракт Трубіна розрахований ще на рік, але воротар відмовляється його продовжувати. До Матвієнка є інтерес з АПЛ, а його угода з Шахтарем чинна до кінця 2027 року.

Нагадаємо, за підсумками сезону команда Ігора Йовічевіча стала чемпіоном України і зіграє в груповому турнірі ЛЧ 2023/24.

Шахтар зміниться до невпізнання: "сірий кардинал" береться за роботу, Йовічевічу (можливо) варто піти