УКР РУС

Два фанати "Динамо" отримали ножові поранення в Неаполі

23 листопада 2016 Читать на русском

Уболівальники "Динамо" піддались нападам з боку хуліганів у Неаполі перед матчем команд в рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, перша атака на фаната "Динамо" невідомими була здійснена у декількох сотнях метрів від штаб-квартири неаполітанської поліції. Злочинці оточили прихильника київської команди та завдали йому двох ударів ножем – у живіт та стегно. Фанат одразу був доставлений в місцеву клініку. Зараз його життю нічого не загрожує.

Фанати "Севільї" та "Ювентуса" побилися напередодні матчу Ліги чемпіонів

Другий напад на уболівальника "Динамо" відбувся поблизу університету і був спланований за аналогічною схемою. Хулігани організували засідку на українця та вдарили його ножем. На щастя, фанат київського клубу серйозно не постраждав.

Поліція Неаполя вже розпочала розслідування справи та вивчає записи із камер спостереження на місці злочинів.

"Наполі" – "Динамо". Ліга чемпіонів. Анонс

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу

Матч 5 туру Ліги чемпіонів “Наполі” – “Динамо” відбудеться 23 листопада у Неаполі на стадіоні “Сан-Паоло”. УЄФА назвав арбітра. Проти киян точно не зіграє автор дубля в наші ворота у матчі першого кола, а ось капітан неаполітанців вже в строю. Ребров взяв на матч 21 гравця. Мауріціо Саррі відзначив найсильніших гравців "Динамо". Італійські журналісти відзначають величезну проблему "Наполі". Сергій Ребров розповів, що важливо для "Динамо" в Неаполі.