УКР РУС

Дуже класний гол. Підсумки 14 туру Серії А

7 грудня 2011 Читать на русском

"Ювентус", попри відчайдушні спроби "Чезени" втримати нулі на табло (а як же інакше пояснити відсиджування в захисті під час матчу), не дозволив собі нічиєї і таки випереджає на два пункти "Мілан", який підібрався до "Старої Синьйори" на відстань двох пунктів.

І НАДАЛІ ЛІДЕР

Попри усі намагання “морських коників” відбитися, на 72-й хвилині Маркізіо таки пробив Антоніолі, а ще через 10 хвилин вже сам голкіпер гостей допоміг туринцям закріпити перемогу — фол останньої надії і Відаль без проблем переграв з 11-метрової позначки захисника гостей Родрігеса.

“Юве” й надалі перший, і якщо команда Конте збереже такий же темп після зимової перерви, то там і Скудетто не за горами.

 

ПІДІКРАЛИСЯ

А от “Мілан” потроху-потроху та й підібрався до лідера. “Дженоа” зміг щось протиставити “россонері” лише у першому таймі, а от після перерви Каха Каладзе, заробивши дві жовті картки впродовж семи хвилин, залишив свою команду у меншості, та ще й до того ж “привіз" пенальті у ворота Фрея. Ібра пробив бездоганно, а гол Ночеріно був лише справою часу. 2:0 - “Мілан” наразі головний переслідувач “Ювентуса”.

 

БУЛО ВЕСЕЛО

По ідеї центральний матч туру “Інтер” - “Удінезе” видався не надто видовищним. Фріульці, грамотно побудувавши захист, відбивалися від атак підопічних Раньєрі. Відбивалися вдало аж до 73-ї хвилини. Атаку розпочав ді Натале, а завершив Ісла. Та саме після цього розпочалося найцікавіше. На 86-й хвилині капітан “Удінезе” отримав право поставити м'яч на точку, та пробив настільки незвично для себе, що кіперу “Інтера” Жуліор Сезару не склало особливих проблем забрати круглого після цього удару. Минає три хвилини, і арбітр призначає пенальті вже у протилежні ворота. Пацціні, взявши розбіг, посковзнувся і не влучив у рамку воріт. “Інтер” вкотре у чемпіонаті втратив очки. “Пороблено”, як би сказали в Україні.

 

ПЕРША ПЕРЕМОГА

Деліо Россі нарешті здобув свою першу перемогу на чолі “Фіорентини”. Проте не в останню чергу тут зіграв фактор вилучень — вже на 17-й хвилині Жуан залишив “Рому” у меншості. Йоветіч реалізував пенальті, а решту два голи були логічним завершенням постійних атак господарів. До того ж “червоне світло” побачили у цьому матчі ще двоє підопічних Луїса Енріке - Гаго та Кркіч.

Після цього керівництво “Роми” зібралося на заміській базі команди аби вирішити, що ж робити із Луїсом Енріке, проте наразі він і надалі очолює “вовків”.

 

НЕ ДЛЯ СІССЕ

Як і очікувалось, у “Лаціо” не виникло жодних проблем із “Новарою”. Тільки от мрія тренера “орлів” Еду Рейї не збулася — Сіссе так і не вдалося забити, хоч дві нагоди були. Так що “долати психологію” французу доведеться у наступних матчах.

 

З АУТСАЙДЕРОМ ЛЕГКО

“Наполі”, навіть не зовсім основним складом, розібрався з “Лечче” - 4:2. Дубль на рахунку Кавані. Щоправда, насторожує те, що підопічні Маццарі таки пропустили двічі. Хоча ні для кого не є секретом, що наразі неаполітанці усіма думками в матчі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти “Вільяреалу”, так що за Серію А вони, вочевидь, згадають вже після середи.

 

ДУЖЕ КЛАСНИЙ ГОЛ

Здавалося б, що може бути цікавого у матчі “Катанія” - “Кальярі”? А ось вам гол Віктора Ібарбо, який став не лише єдиним у матчі, а, відповідно, переможним, а й найкращим голом у турі.