УКР РУС

Дулуб зізнався, хто з футболістів його Чорноморця міг би підсилити Динамо і Шахтар

25 квітня 2020 Читать на русском

Колишній тренер одеського Чорноморця Олег Дулуб поміркував, хто з його підопічних міг би допомогти командам Михайличенка і Каштру.

"Отак сходу назву Хобленка. Льоша в той час став дуже багато забивати. Він потім поїхав до Польщі, а згодом перебрався в Динамо Брест. Потрібно віддати йому належне, минулого сезону він був свого роду джокером. Брест з ним і без нього – дві різні команди. У цьому сезоні Динамо Брест не вистачає швидкості Олексія.

Екс-тренер Карпат ледь не підписав зірку Барселони у команду УПЛ

А за потенціалом – напевно, Денис Васін міг би грати. Кирило Ковалець. Не знаю, як для Шахтаря і Динамо, але при нормальному тренувальному процесі там майже всі могли стати гравцями вище середнього рівня, тому що хлопці були дуже добре підібрані", – розповів колишній наставник одеситів Олег Дулуб в інтерв'ю виданню Football.ua.

Нагадаємо, 54-річний білоруський фахівець в червні 2017 року залишив Карпати за сімейними обставинами, однак вже у вересні очолив Чорноморець. Потренувавши одеситів менше трьох місяців Дулуб залишив Україну і в січні 2018-го став керманичем БАТЕ.

"Мав запрошення від Динамо і Шахтаря": українець, який підкорив Бельгію задовго до Яремчука та Маліновського