УКР РУС

Дулуб озвучив основне кредо Карпат часів Димінського

24 квітня 2020 Читать на русском

Відомий білоруський фахівець Олег Дулуб пригадав період своєї роботи із львівськими Карпатами та розповів про взаємини з почесним президентом "левів" Петром Димінським.

"У Карпатах для мене склалася досить складна ситуація. Контракт був підписаний на 5 років. Петро Димінський ставив основне завдання – атакувальна гра.

Верес пригадав погром Карпат у сезоні 2017/18 – відео голепаду на Україні

Я прийшов після 10 турів, а у команди було рівно 0 очок. Залишалося 20 турів, потрібно було залишитися в УПЛ. Але він говорив, що йому не потрібне це місце в УПЛ, а потрібна атакувальна гра. Навесні на одній з прес-конференцій я сказав, що наше завдання – залишитися в УПЛ. Димінський зателефонував і сказав, що таке завдання мені не ставив.

Потім так сталося, що моя донька народила в США, а син вступав до університету в Польщі. Я сказав Димінському, що мені потрібно їхати додому. Він сказав, що мене готові чекати 2-3 місяці, але це була б вже не моя команда.

Смалійчук і Карпати отримали від УПЛ відмову: клуб запізнився з поданням заявки

Коли ти граєш в довгу, у тебе може закінчитися контракт, оскільки це Карпати. Я цього не знав. Нещодавно увімкнув одне зі своїх перших інтерв'ю у львівському клубі і прес-аташе мені каже: "Ви знаєте, що за рік ви сьомий тренер?". Я відповів, що мені до вподоби ця цифра", – розповів тренер в ефірі Instagram Football.ua.

Нагадаємо, що Олег Дулуб очолив Карпати в жовтні 2016-го. Під його керівництвом "зелено-білі" фінішували на рятівній 10-й позиції в УПЛ. Після Львова фахівець працював із Чорноморцем, БАТЕ, збірної Білорусі U-19 та Атирау.

"Пропонував Лієдсона в Карпати". Він відкривав бразильський ринок, створював Practic і мирив Маркевича з Димінським