УКР РУС

Дулуб: Не було емоцій живих – футболісти мають грати, а не виконувати роботу

15 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Карпат" Олег Дулуб прокоментував нічию 0:0 з "Ворсклою" у 25 турі УПЛ.

"Якщо аналізувати гру зараз, то ми могли б все зробити ще на першій хвилині. Не вдалося, тому гра перейшла у позиційне русло, відповідно, жодній з команд будь що вичавити корисне так і не вдалося. Чому так мало ударів від нас було? На кожному тренуванні ми це вимагаємо і просимо від гравців. Але під час матчів, очевидно, своє бере психологія. Забракло нам спортивної агресії.

Я б відзначив самовіддачу гравців. Матч був важкий, ми утримували дисципліну. Все робили, як домовлялися перед грою. Добре чи погано це вдавалося – то вже побачимо після детального аналізу. Не сподобалося відсутність здорової агресії. Тому що саме вона приваблює глядача, коли атака йде на атаку, коли є швидкість. Це у нас краще виходить в домашніх матчах.

Зі свого боку скажу, що ми перебуваємо недалеко від зони вильоту, тож набираємо очки з потом і кров’ю. Гравці хочуть максимально втекти від цієї небезпечної зони. Ще восени, коли ми були останні, то дивилися на інші команди знизу вгору. Зараз легше, але не набагато. Тут усі команди рівні, маятник може хитнутися як в одну сторону, так і в іншу. Не було емоцій живих. Футболісти мають грати, а не виконувати роботу", – цитує Дулуба офіційний сайт "Карпат".

"Ворскла" – "Карпати" – 0:0. Відеоогляд матчу

, а також у Viber