УКР РУС

Дулуб: "Карпати" не можуть виграти впродовж 11 матчів

22 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Карпат" Олег Дулуб прокоментував поразку своєї команди у матчі проти "Сталі" (0:1).

– Ми намагалися контролювати середину поля, але у нас це не вийшло, особливо в першому таймі. Завдяки перебудові змогли відсунути гру від своїх воріт, але пропущений м'яч з-за меж штрафного вніс свої корективи. У другому таймі володіли територією, треба було нанести завершальний удар, що у нас не вийшло.

– Тренер "Сталі" сказав, що їхнім завданням було взяти очки будь-якою ціною. Перед вами була така ж мета?

– Так, перед грою у нас було завдання обіграти "Сталь". Такий клуб, як "Карпати", не має права програвати перед своєю публікою. Але у відсутності бажання ні одному зі своїх гравців я не можу дорікнути.

– У другому таймі не було жодного удару в площину воріт суперника. З чим це пов'язано?

– Так, згоден. Це пов'язано з відсутністю агресії в завершальній фазі атак. Для "Карпат" характерні атаки флангами, потрібні були передачі в центр штрафного майданчика. Наприклад, Кравець вийшов на ударну позицію і йому тільки треба було поставити крапку. Гравці хотіли сьогодні перемогти, але у них не вийшло.

– Сьогодні не вистачило майстерності чи справа в психології?

– Думаю, що причина і в тому, і в іншому. Але більшою мірою зіграла свою роль психологічна складова. Команда не може виграти впродовж 11 матчів, що не може не позначатися на діях футболістів "Карпат".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях