УКР РУС

Дулуб: Гладкий мені сказав: "Для мене в Україні є тільки два клуби"

16 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Чорноморця Олег Дулуб розповів про те, хто найсильніший гравець з тих, з ким довелося працювати в Україні.

"Дуже цікаво було подивитися Гладкого, в передсезоння підготувати як нападника до сезону. Те, що у нього є запал, те, що у нього є розуміння гри – це безперечно. А додайте його харизму – то гравець дуже хороший. Коли я з ним розмовляв в Карпатах, він мені сказав: "Для мене в Україні є тільки два клуби, це Шахтар і Карпати. Більше я не бачу клубів для себе особисто". Людина визначила позицію і дотримувалась її. Він зараз переходив в Карпати, і, я впевнений, у нього були інші пропозиції.

Худоб'як Ігор такий, робоча конячка, впрягається. Майстерність є, в побуті поводиться адекватно. Для того, щоб зрозуміти його висоту, потрібно розуміти чи були умови для його зростання. Все життя, крім одного відрядження в Ростов, весь час був в Карпатах. У клубі, який після Кононова ставив завдання збереження прописки. Може, треба було ризикнути, піти і поміняти команду або чемпіонат. Але це теж ризик, це його рішення", – цитує Дулуба FootballHub.

Дулуб став четвертим тренером Чорноморця, який обіграв Динамо в УПЛ