УКР РУС

Дулуб: Чорноморець робить ставку не на красивий футбол, а на результат

10 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Чорноморця Олег Дулуб прокоментував перемогу над Зіркою (1:0) у 8-му турі УПЛ.

"Досить енергозатратна гра в плані фізичних, атлетичних кондицій, тому що сьогодні було дуже спекотно і задушливо. Ми були змушені кінцівку гри оборонятися, зберігаючи рахунок. Але в цілому, якщо говорити про матч, план на гру повністю витримали. Я вдячний хлопцям, спасибі їм за 3 очки.

Чорноморець мінімально обіграв Зірку та здобув першу перемогу в чемпіонаті

Перед грою розраховували на позитивний результат. У мене вже був подібний досвід. Я раніше говорив, що різниця, коли ти знаходишся вгорі або внизу таблиці – колосальна. Красивого футболу від команд, які знаходяться на останньому місці, чекати не доводиться. Тому на перше місце був поставлений результат.

У нас є кілька придбань. У нас новий центральний захисник, два опорних, плюс воротар. Вони швидко і добре увійшли в гру, адже вони кваліфіковані гравці, про це говорить їх накопичений досвід в тих командах, за які вони грали. Інше питання: на якому рівні фізичної готовності вони знаходяться, що ми перевірили на тренуваннях з командою. Але тут зараз більше питання емоційних функцій. Добре, що так вийшло, і результат став позитивним.

Зірка – Чорноморець – 0:1 – Відео гола і огляд матчу

Зірка? У мене є такий принцип: я ніколи не озвучую оцінку гри суперника, у них є свій тренер. Мене більше цікавить своя команда, тому що нам потрібно вирішувати свої завдання", – цитує Дулуба офіційний сайт ФК Чорноморець.