УКР РУС

Дуглас Коста посприяв порятунку "Баварії" в меншості. Результати 2 туру Бундесліги (ВІДЕО)

22 серпня 2015 Читать на русском

"Баварія" врятувалася в меншості в Хоффенхаймі, "Байер" здобув перемогу над "Гановером" та 3 нічиї - результати 2-го ігрового дня 2-го туру Бундесліги.

В 2 турі Бундесліги "Баварія" на виїзді зустрічалася з "Хоффенхаймом". Гра завершилася із рахунком 1:2 на користь мюнхенців. Проте підопічні Пепа Гвардіоли пропустили вже на 1 хвилині. Крім того, цей гол став найшвидшим в історії Бундесліги. Однак Мюнхен не знітилився - спочатку Томас Мюллер на 41 хвилині відновив паритет, а вже наприкінці поєдинку, скориставшись передачею Дугласа Кости, Левандовські вирвав перемогу. Але відзначимо, що "Баварія" догравала в меншості - на 73 хвилині одразу після першої Жером Боатенг побачив перед собою другу жовту картку.

"Байер" без проблем на виїзді розібрався з "Гановером". Відкрили леверкузенці рахунок на 18 хвилині - м'яч до свого активу записав Чалханоглу. Попри велику кількість моментів, цей гол так і залишився єдиним.

Ще два матчі за участі фаворитів завершилися нічиїми з однаковим рахунком 1:1, однак в обох матчах ці самі фаворити рятувалися - Юліан Дракслер допоміг "Шальке" здобути нічию, а лорд Бендтнер наприкінці гри по-королівськи здобув очко для "Вольфсбурга" в матчі з "Кельном".

Німеччина. Бундесліга. 2 тур

Хоффенхайм - Баварія - 1:2

Голи: Фолянд (1) - Мюллер (41), Левандовські (90+1)

Гановер - Байер - 0:1

Гол: Чалханоглу (18)

Шальке 04 - Дармштадт - 1:1

Голи: Дракслер (47) - Рауш (10)

Кельн - Вольфсбург - 1:1

Голи: Цоллер (30) - Бендтнер (84)

Айнтрахт - Аугсбург - 1:1

Голи: Рус (86) - Каюбі (24)