УКР РУС

Дуелунд: Треба звикнути до силового аспекту УПЛ, потрібно додати у роботі без м'яча

17 вересня 2018 Читать на русском

Новачок Динамо Міккел Дуелунд поділився враженнями від свого дебюту в УПЛ.

"Дебют був хорошим, вийшов в складній ситуації. Потрібно було перемагати, ми програвали 0:1. Потрібно було здобувати 3 очки, але вийшло тільки одне. Сподіваюся, в майбутньому будемо тільки вигравати.

Зоря – Динамо – 1:1 – відео голів та огляд матчу

Можу сказати, що моя слабка сторона – гра без м'яча. Мені хвилин 10 знадобилося, щоб розгойдатися, після цього пішло краще. Сподіваюся, в наступних матчах буду тільки додавати.

Перед грою товариші по команді сказали мені, що Зоря грає щільно і жорстко. Але не тільки проти мене так грали, а й проти Вербіча, який отримував досить жорсткі підкати ззаду. Думаю, з цим потрібно впоратися, звикнути до силового аспекту українського футболу.

Вважаю, нам потрібно додати в завершальній фазі. Можливо, бути трохи егоїстом, брати більше на себе відповідальність. Ми повернемося додому, проведемо аналіз, будемо перемагати в наступних матчах.

У фізичному плані, в принципі, я повністю готовий. Єдине – я новенький в цій країні і команді, новий мову. Ми провели разом тільки два тренування. Мені потрібно багато доводити, але думаю, що з цим справлюся, найближчим часом буду тільки додавати", – цитує Дуелунда прес-служба Динамо.

Зоря – Динамо: Вернидуб ближчий до перемоги, повний крах тактики Хацкевича, або Не витримав навіть "2+2"