УКР РУС

Дубль мінус пенальті від Тотті. "Рома" - "Катанія" - 2:2. ВІДЕО

6 травня 2012 Читать на русском

Команду Луїса Енріке продовжує лихоманити. Шанси на те, що ми побачимо "Рому" в наступному сезоні бодай у Лізі Європи - мізерні.

Хоча розпочалося все для “вовків” у матчі з “Катанією” доволі непогано, адже вже на 9-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота остров'ян. Тільки от Тотті, який проводив свій 500-й матч у Серії А ( до речі, усі за “Рому”), спочатку не зумів з точки переграти голкіпера Каррізо, а на добиванні пробив над воротами. Згодом, щоправда, Імператор реабілітувався, проте сталося це вже після перерви. А перша половина зустрічі так і завершилася без голів.

На 7-ій хвилині другого тайму арбітр знову вказав на точку. Цього разу Імператор не схибив. Та от тільки на 58-й хвилині пенальті був призначений вже у протилежні ворота - Лоді пробив бездоганно. Минуло ще десять хвилин, і вже попереду була команда екс-романіста Монтелли - це Маркезе переграв Лобонта.

Та все ж таки Тотті в ювілейному матчі просто таки мусив стати героєм. Хоча перемогти його команді і не вдалося, проте саме влучний удар капітана на 77-й хвилині приніс “вовкам” нічию.

На жаль для “Роми”, якщо “Інтер” та “Лаціо”, які свої матчі 37 туру гратимуть в неділю, переможуть, то Тотті та компанія втратить шанси зіграти в наступному сезоні бодай у Лізі Європи.

Що ж до Луїса Енріке, то дуже не віриться, що його залишать на тренерському містку “вовків” і на наступний сезон. Та й сам він, напевне, вже не дуже цього бажає.

“Рома” - “Катанія” - 2:2 (0:0)

Голи: Тотті, 52 (з пен.), 77 — Лоді, 58 (з пен.), Маркезе, 67

На 9-ій хвилині Тотті (“Рома”) не реалізував пенальті

Попередження: Де Россі, 44, Хайнце, 58, Пьяніч, 68 — Барріентос, 45, Лоді, 79