УКР РУС

Дубль Гладкого, пляжний футбол в Одесі та дежавю в Запоріжжі. 7 головних підсумків 23-го туру УПЛ

3 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

В 23-му турі УПЛ сталося чимало цікавих подій. "Футбол 24" пропонує згадати найяскравіші моменти цього туру.

1. Непереможний "Дніпро"

Команда Дмитра Михайленка продовжує дивувати. Після серії нічиїх "Дніпро" мінімально здолав кропивницьку "Зірку". Єдиний гол в матчі забив Дмитро Нагієв. Цей гол став дебютним для молодого гравця. Дмитро підключився до атаки своєї команди і зумів замкнути довгу передачу Влада. Також слід відзначати Луніна, який допоміг "Дніпру" відстояти переможний результат.

2. Вилучення туру

Молодий гравець "Дніпра" Олег Кожушко в матчі проти "Зірки" з’явився на 74-й хвилині матчу. Вже через 6 хвилин футболіст побачив перед собою червону картку і на останні 10 хвилин залишив свою команду у меншості. При цьому слід відзначати, що головний арбітр матчу Микола Криивоносов абсолютно заслужено відправив відпочивати молодого футболіста.

3. Пляжний сезон в Одесі відкрито

Газон стадіону "Чорноморець" після зимової перерви продовжує вражати своєю низькою якістю. Донецький "Олімпік" в матчі 23-го туру протистояв "Чорноморцю" на газоні, який і газоном важко назвати. Арбітр Сергій Березка в день гри вагався, чи слід проводити матч на такому полі.

4. "Волинь" програла в 6-му матчі поспіль

Підопічні Віталія Кварцяного матч проти "Ворскли" розпочали дуже жваво. Спочатку Мемешев влучив у стійку, потім свою команду вже виручив Сарнавський. Але надовго запалу лучан не вистачило. Спочатку тріснула центральна вісь "Волині", і свій вихід сам на сам реалізував Шарпар. У другому таймі Дмитро Хльобас збільшив перевагу "Ворскли" до двох м’ячів. Підопічні Кварцяного програли вже шосту гру. Серія без перемог вже налічує 10 поєдинків.

5. Дубль Олександра Гладкого

"Сталь" дещо несподівано поступилася у Львові "Карпатам" (0:2). У господарів в цьому поєдинку виблиснув Олександр Гладкий, оформивши дубль на свій рахунок. Два голи Гладкого у першому таймі забезпечили комфортну перемогу "Карпатам" у цьому поєдинку.

6. Вольова перемога "Динамо" у другому таймі

В матчі проти "Олександрії" динамівці пропустили вже на другій хвилині матчу. Красивий дальній постріл вдався Владиславу Огірі. Кияни діяли за новою тактичною схемою і в першому таймі до гольових моментів діло не доходило. В другому таймі "біло-сині" трохи додали в швидкості і продовжували здійснювати тиск на господарів. Незвично, що в цьому матчі у "Динамо" працював не тільки фланг Андрія Ярмоленка, а і протилежний. На лівому фланзі раз по раз небезпеку створювали Антунеш і Гармаш. Постійний тиск на ворота "Олександрії" дав свої плоди. Спочатку забив Бєсєдін після передачі Ярмоленка, потім відзначився Гармаш точним ударом у дальній кут воріт Новака. Після цього гра вже була зроблена. Андрій Ярмоленко ще два голи записав до свого активу і збільшив свій бомбардирський доробок. Головними ковалями перемоги "Динамо" в цьому матчі слід вважати Андрія Ярмоленка і Дениса Гармаша.

7. Дежавю

Луганська "Зоря" менше ніж місяць тому вже зустрічалася з "Шахтарем" в рамках чемпіонату України. І тоді, і зараз команди порадували вболівальників хорошою якістю футболу. Але підсумковий рахунок матчу – 2:1 на користь "Шахтаря", як і у попередньому поєдинку. Щоправда на цей раз першою забила "Зоря". Денніс Бонавентуре обікрав в центрі поля Івана Ордеця, випередив Андрія Пятова і забив у порожні ворота. Голи Бланко Лещука і Тайсона схилили чашу терезів на бік "гірників".

Впевнена перемога "Сталі", чергова звитяга "Олімпіка", повернення Кварцяного. 5 головних підсумків 22-го туру

, а також у Viber