УКР РУС

ДТП Димінського: провадження щодо охоронця президента Карпат закрито

13 грудня 2017 Читать на русском

Національна поліція закрила кримінальне провадження стосовно охоронця президента Карпат Петра Димінського, який раніше взяв на себе провину у скоєнні смертельного ДТП.

Правоохоронці закрили кримінальне провадження стосовно охоронця Петра Димінського Андрія Борща за підозрою в скоєнні смертельної ДТП, повідомляє Українська правда.

Суд дав дозвіл на арешт Димінського

Речник Національної поліції Ярослав Тракало повідомив, що кримінальне провадження щодо Борща закрито у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину. Після проведення слідчих дій встановлено, що Борщ не перебував за кермом автомобіля в момент скоєння ДТП.

ДТП Димінського: мама загиблої заявила про відшкодування збитків та відмовилась від матеріальних претензій

Окрім того, зазначено, що охоронець Димінського дав завідомо неправдиві свідчення. Вирішується питання про відкриття щодо нього кримінального провадження за дачу неправдивих показів.

Нагадаємо, що 18 серпня 2017 року автомобіль президента Карпат Петра Димінського потрапив в ДТП, в якій загинула жінка. Брат загиблої у ДТП стверджує, що за кермом автомобіля, що спричинив смертельну ДТП, був саме Димінський, який зараз замітає сліди, і відповідальність на себе взяв його охоронець. За попередніми даними поліції, за кермом автомобіля, що спричинив смертельну ДТП, був не Петро Димінський, а інша людина – "43-річний львів’янин".