УКР РУС

Дружина Тимощука розповіла, як футболіст нюхав нашатирний спирт та "вигріб" від уболівальників Баварії

29 червня 2017 Читать на русском

Дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька розповіла про забобонність екс-капітана збірної України та Шахтаря.

"У кар'єрі з Толіком траплялись магічні обряди. Близько 10 років він носив одну і ту ж синю майку під ігровою футболкою, поки вже сама майка не порвалась. Нашатир він нюхав завжди і всюди, що в Донецьку, що в Санкт-Петербурзі, поки такого не виявилося у Мюнхені. Мабуть, це порушило баланс в підготовці до гри, тому довелося звернутися до сил інших магів. За це він і "вигріб" від уболівальників, коли доторкнувся до Кубка чемпіонів перед фіналом, і команда програла у фіналі. З огляду на, що це був не перший важливий матч у Толіка, а перший раз в житті, коли Толік поліз чіпати кубки завчасно, нові маги-порадники провалили цей іспит.

У футболі часто доходить до запрошення мага або звернення до якихось людей, які нібито володіють надсилою. Буває, якийсь чаклун може їздити з командою і здійснювати ряд сакральних ритуальних дій в роздягальні. Одного разу Толік десь знайшов спеціальних магів для донецького клубу. Не нічного, а футбольного. Шахтар приймав участь в єврокубках, тому ці маги гарантували успіх в груповому турнірі і плей-офф Кубку УЄФА.

Ці маги представилися церковними православними магами, і всі їхні обряди були пов'язані саме з релігійною тематикою і гарантували результат. За своє сприяння вони не вимагали гонорар, а лише подяку і пожертвування. Звичайно, в результаті ця подяка виражалася в іноземній валюті п'яти або шестизначними цифрами. Вся ця схема працювала до першої поразки команди, після чого маги зникли. У Зеніті було ще цікавіше, там разом з командою літав священик РПЦ, духовний захисник, в сфері відповідальності якого було освячення всіх місць перебування команди, захист від злих духів", – написала Навроцька у Facebook.

Дружина Тимощука показала фото ресторану із радянською символікою екс-капітана збірної України

Дружина Тимощука: Охоронець розбив Анатолію губу, коли той застосував до мене силу