УКР РУС

Дружина Тимощука потролила екс-капітана збірної України, продемонструвавши його неграмотність

13 квітня 2018 Читать на русском

Дружина екс-капітана збірної України Анатолія Тимощука Надія Навроцька потролила свого чоловіка у Facebook, опублікувавши повідомлення, яке отримала від Анатолія.

"Тимощук "спалив" обвал російських бірж. За кілька днів до обвалу, він активно почав розсилати зі свого аккаунта в Linkedin абсолютно чужим контактам текст такого змісту: "Хеллоу Мене Звати Анатолій Тимощук я працюю на знаючому Зеніті... і далі ще більше безглузда нісенітниця, суть якої адресати розуміли як або злом аккаунта Толика, або його стан викликає запитання.

"Старенький вже не той" – Андрій Бєдняков дотепно привітав Тимощука з Днем народження

Я поспішу всіх запевнити, що розсилку робив особисто Толик. Він єдина людина в світі, яку я знаю, хто не ставить розділових знаків принципово. Тому навіть знак питання в кінці довгої нісенітниці це вже подвиг!

Але той, хто давно знає Толика, так чи інакше уловлять суть тексту. Схоже це пошук додаткового підробітку прямо перед початком обвалу. Щось він знав? Толік не платить аліменти, ухиляється всіма силами поки від розділу майна, так як сімейні заощадження він інвестував в російську економіку, а тепер щось пішло не так...

Якщо асистент асистента тренера Зеніта так пише, то, можливо, він так і думає і говорить? Якось же він говорить гравцям текст з папки. І не дивно тоді, що резюме всієї команди – третє місце в минулому році і поточне п'яте місце. Будемо чекати нових шедеврів", – написала Навроцька на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, конфлікт Тимощука та Навроцької триває достатньо давно. Дружина звинувачувала екс-капітана збірної України у застосуванні фізичної сили.

Дружина Тимощука показала фото ресторану із радянською символікою екс-капітана збірної України