УКР РУС

Дружина Тимощука: Охоронець розбив Анатолію губу, коли той застосував до мене силу

18 травня 2017 Читать на русском

Дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька розповіла нові неприємні подробиці співіснування зі своїм чоловіком.

"Недавно трапився інцидент. Толік приїхав до дітей, був агресивно налаштований. Не встиг зайти, як застосував до мене фізичну силу. Його зупинив охоронець, в сутичці розбив йому губу. Толік зізнався поліції, які дії вчинив проти мене. І ще написав заяву на охоронця, що той наче його побив.

Але заява проти охоронця була пізніше відхилена прокуратурою, бо він просто стримував агресію. У той день поліція його спровадила, бо нормальна зустріч з дітьми за таких обставин була недоречною. Діти, налякавшись, побігли до кімнати і почали будувати барикади з іграшок – подумали, що тато приїхав забирати їх. Усе це є в протоколах.

Анатолій подав заяву до цивільного суду (а цивільний суд же не перетинається з кримінальними справами), що я начебто не дозволила йому побачитися з дітьми. Також Тимощук примудрився свідчити, що я його душила і що він був змушений їхати до лікарні. Тобто це були наче заяви двох різних Тимощуків.

У суді йому пред'явили всі його попередні заяви і свідчення до поліції, в яких він визнавав, що застосовував проти мене фізичну силу. Його дві різні версії виглядають, як мінімум, дивно. Креатив російських адвокатів Толіка у німецьких судах не працює.

Тимощука мали стримати гідність та відповідальність за власні дії, адже він до останнього заперечував про наявність будь-яких контактів із Зенітом попри те, що перемовини тривали кілька місяців. Ну і не забуваймо, що моя сім'я зазнала непоправної втрати під час війни на Донбасі. Поблизу Авдіївки загинув мій зведений брат Максим, якого Тимощук знає із 16-ти років. Батько Максима Ігор, мій вітчим, регулярно навідується до нас в гості до Мюнхена, багато часу приділяє нашим дітям, вони називають його дідусем.

Толік знає, яке значення для наших дітей має дідусь... Він втрати сина на війні, і це не спинило Тимощука від підписання контракту з російським клубом. Тимощук навіть не висловив співчуття. Це дно. У нього немає навіть краплинки людяності", – звинувачує Тимощука Надія Навроцька.

Дружина Тимощука прокоментувала фото Анатолія із георгіївською стрічкою у Росії рядками із вірша Шевченка

, а також у Viber