УКР РУС

Дружина Сілви: Це сором. Найгірше в поразці, коли вона несправедлива

9 березня 2017 Читать на русском

Дружина Тьягу Сілви Ізабель розлючена вильотом "Парі Сен-Жермен" від "Барселони" в 1/8 ліги чемпіонів і суддівством Деніза Айтекіна.

"Який сором, що такий великий матч все ще не позбавлений настільки елементарних помилок! вітання для ПСЖ за чисту гру. Голови догори, йдемо вперед", – написала кохана капітана ПСЖ в Інстаграм під фото, де найкращим гравцем "Барси" величають суддю з Німеччини.

"Найгірше – не поразка, адже футбол буває таким. Найгірше, коли поразка є несправедливою. Гра помилок. Бог великий", – опублікувала Ізабель Сілва інший пост з відео пірнання Луїса Суареса в моменті з другим призначеним у ворота французі пенальті.

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" перемогла "Парі Сен-Жермен" (6:1) і пройшла у чвертьфінал. Дивіться відео голів і огляд матчу "Барселона" – "Парі Сен-Жермен". "Барселона" стала першою командою в історії Ліги та Кубка чемпіонів, що пройшла далі після поразки 0:4 в першому матчі. Унаї Емері після гри заявив, що суддя у матчі з "Барселоною" завдав шкоди ПСЖ.

Найвеличніша і найганебніша перемога в історії футболу

, а також у Viber