УКР РУС

Дружина Морозюка Ірина. Жагуча блондинка, готова на все заради чоловіка

29 серпня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" розкриває особистість "дружини-адвоката" динамівця Миколи Морозюка.

Зазвичай дружини футболістів підтримують своїх чоловіків не вдаючись до активного спілкування із уболівальниками. Але жінка гравця "Динамо" Миколи Морозюка, як виявилося, здатна на все, заради того, щоб захистити честь і гідність свого чоловіка.

Після поразки "Динамо" від "Ворскли" у чемпіонаті на адресу Миколи Морозюка пролунало чимало критики від уболівальників команди, багато з якої була не стільки конструктивною, скільки емоційною і агресивною. Ірина не схотіла мовчки спостерігати за таким "цькуванням" і відповіла читачам в соціальній мережі досить різкою заявою. Таке бажання можна зрозуміти, але після висловлювань, підхоплених ЗМІ, дівчині довелося пізніше пояснювати свою реакцію наступними публікаціями.

"Футбол 24" знайомить із Іриною Морозюк, дружиною футболіста, яка у відкритому діалозі з користувачами соцмереж намагається донести до вболівальників, як треба фанатіти за команду.

Сім'я Морозюків, як видно з фотографій на сторінках Ірини, майже весь вільний час, коли у Миколи є можливість, проводить разом.

Ірина веде активне життя в мережі, охоче спілкуючись і розміщуючи свої фото, збираючи компліменти підписників.

Дівчина полюбляє експериментувати з іміджем. Прикладом тому перехід від брюнетки до блондинки, а інколи навіть із відтінками рожевого кольору.

Ірина також є щасливою мамою.