УКР РУС

Дружина Кравця: Завжди прошу Артема пограти з ним у футбол на відпочинку

17 січня 2016 Читать на русском

Дружина Артема Кравця Анна розповіла про любов до спорту, переїзд чоловіка у "Штутгарт" і поділилась очікуваннями від Євро-2016.

"Після знайомства з Артемом я полюбила футбол, тепер мені цікаво дивитись не лише український чемпіонат. Так, я вболівала за збірну Німеччини на чемпіонаті світу. А по стилю гри та по організації роботи в команді мені дійсно подобається "Баварія", в них чудовий тренер.

Спорт - це і моє життя! Займаюсь ним з дитинства, зараз в основному це спортзал та інколи бокс. Завжди прошу Артема пограти з ним у футбол на відпочинку - він дозволяє мені давати йому паси.

Перехід Артема в "Штутгарт"? Звичайно, перемовини тривали не один день і були непростими. Для нас цей крок був дуже важливим.

Німецьке видання Bild назвало мене секс-символом "Штутгарта"? Не знаю щодо секс-символа, але можу сказати як справжній футбольний фан, що буду на всіх домашніх матчах в Штуттгарті - я їх і в Києві не пропускала. При можливості буду навіть їздити на гостьові.

Артем обрав у "Штутгарті" 23-й номер, тому що 22-й був зайнятий. 22-й номер йому подобався через Кака, гру якого він любив.

Гра Артема в "Динамо"? Обставини склались так, що травму отримав Мбокані. Артем був готовий морально і фізично, що й показав на полі. Він надзвичайно старанний і дисциплінований - виконав своє завдання і потрапив ще й у збірну України, де теж чудово себе проявив. Я ним дуже пишаюсь! Тепер для нього новий важливий крок, я всім серцем буду підтримувати і вболівати.

На жаль, я не була на матчі України у Словенії. Тому зустрічала чоловіка в аеропорту разом з вболівальниками. Атмосфера була неповторна, емоції просто переповнювали!

Спробую потрапити на всі матчі України на Євро-2016. І всім серцем вболіватиму за нашу країну. Впевнена, що наші хлопці покажуть свій найкращий футбол і результат на Євро-2016!", - розповіла Анна.