УКР РУС

Дружина екс-форварда збірної Росії Кержакова судитиметься з ним через сина

28 вересня 2018 Читать на русском

Мілана Кержакова, яка є дружиною колишнього російського нападника Олександра Кєржакова, заявила, що подасть в суд на чоловіка. Раніше вона зізнавалась у вживанні наркотиків та наклепі на екс-форварда.

"Прийшла пора визнати, що я злякалася тиску і продовжувала вірити в те, що людина, за яку я життя готова була віддати, любить мене і хоче мені добра.

Так, це наївно і інфантильно, любов не повинна переважати над розсудливістю, але так сталося зі мною.

У Росії голкіпер Оренбурга Фролов пропустив епічний гол від Зеніта

Я визнала все, що хотів Олександр, віддала йому все, що він хотів, і полетіла туди, куди він хотів. Я не слухала свою сім'ю, в якийсь момент я навіть відвернулася від них, я була ніби зомбована цією сліпою любов'ю до нього.

А потім я залишилася одна – не потрібна нікому, окрім своєї сім'ї, родини, від якої відмовилася я, але яка не відмовилася від мене. І в той момент я зрозуміла – досить! Досить просто бути маріонеткою.

Я ніколи не підпишу папір про визначення місця проживання мого сина з ним, інакше я просто більше ніколи його не побачу. У цьому йому досвіду не позичати.

Я перестала боятися чужої думки. Я занадто довго чекала, керуючись його обіцянками, що все буде добре, коли я приїду.

Росіянин Риболовлєв планує продати Монако

Я читала коментарі людей, що я не з сином, і моє серце просто рвало на частини, але я знала, що залишилося потерпіти зовсім небагато, і що я роблю це заради своєї дитини. Тепер, коли я знаю, що всі обіцянки – пил, я піду до кінця.

Я розлучаюся, я починаю судовий процес у відношенні мого Артемія, я більше не веду ніяких загальних комерційних і некомерційних проектів з А. Кержаковим, в тому числі не маю відношення до фонду "Зірки дітям".

І я думаю, що ви всі здогадуєтеся, що це він дійсно під пресингом змусив викласти пости, шантажуючи дитиною. Це те, з чим я живу останнім часом.

А тепер головна мета мого життя – це боротьба за мого сина", – цитує Мілану Кержакову Super.ru.