УКР РУС

Друга ліга: Перемога перестріляла Миколаїв-2 у матчі з сімома голами, Карпати на останніх секундах втратили перемогу

23 травня 2021 Читать на русском

Відбулись недільні поєдинки у рамках 23-го туру Другої ліги. Читайте звіт про матчі на "Футбол 24".

Друга ліга 2020/21, 23-й тур

Миколаїв-2 – Перемога – 3:4

Голи: Тимко, 1, Фальковський, 77, (пен.), 83, (пен.) – Докукін, 7, Радченко, 50, (пен.), 72, Сердюк, 59

Буковина – Епіцентр – 0:1

Гол: Кузів, 80

Поділля – Чернігів – 1:0

Гол: Костенко, 59

Нива Вінниця – Карпати Галич – 1:1

Голи: Зеленевич, 90+3 – Лебедь, 81, (пен.)

Нереалізований пенальті: Загорулько, 90 (Нива В)

Миколаїв-2 та Перемога видали феєричний поєдинок, у якому тріумфували останні. Вже на першій хвилині Тимко вивів миколаївців вперед, але Докукін вирівняв положення через 6 хвилин. А по перерві Радченко та Сердюк оформили розгромну перевагу – в активі першого дубль. На це Миколаїв-2 відповів дублем Фальковського з пенальті, але Перемога таки стала тріумфатором поєдинку.

Курйоз із Другої ліги – воротар залишився самотнім у запасі і був змушений виходити на позицію хавбека

Епіцентр та Поділля здобули однакові перемоги над Буковиною та Черніговом відповідно. Поділля мінімально обіграло Чернігів завдяки голу Костенка, а Епіцентр на останніх хвилинах вирвав перемогу – вирішальний забитий м'яч в активі Кузіва.

Карпати Галич на виїзді не змогли обіграти вінницьку Ниву. Команди не могли відзначитись аж до 80 хвилини, коли Лебедь вивів галичан вперед ударом з позначки. Втім, втримати перемогу дивом не вдалось – спочатку Загорулько не реалізував пенальті, але Зеленевич все ж врятував нічию для Ниви.

Таким чином, Перемога набрала 22 очки та розташувалась на 7 місці групи Б, а Миколаїв-2 з 8 пунктами лишився передостаннім. Епіцентр набрав 44 очки та залишився третім з двома матчами в запасі, Поділля з 48 пунктами розташувалось на 2 сходинці, а Карпати втратили нагоду обігнати Епіцентр та залишились четвертими.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ДРУГОЇ ЛІГИ