УКР РУС

Друга ліга: Карпати Львів повернулися на шлях поразок, Метал подарував Кривбасу підвищення, чергова перемога Ужгорода

22 травня 2021 Читать на русском

Обидві групи Другої ліги виходять на фінішну пряму. Суботня програма 23 туру складалася з 5 матчів.

Друга ліга, 23 тур

Оболонь-2 – Волинь-2 – 2:0

Голи: Білий, 22, Руденко, 51

Металург З – Метал – 1:2

Голи: Борисенко, 16 – Балулі, 26 (пен.), Демченко, 36

Діназ – Карпати Л – 3:0

Голи: Старенький, 23, Ічанський, 34, Апанчук, 85 (пен.)

Таврія – Нікополь – 2:0

Голи: Мосалов, 60, Доля, 87

Вилучення: Льога, 83 (Н)

Ужгород – Рубікон – 2:1

Гол: Пуканич, 37, Вишневський, 52 – Кабанюк, 89

Ігровий день розпочали молодіжні склади Оболоні та Волині. Лучани йдуть на дні турнірної таблиці групи А, проте не змогли покращити своє становище. Дубль Оболоні відвантажив супернику по голу в кожному з таймів, закріпившись на 9-й сходинці.

Метал вже вирішив питання виходу в Першу лігу, але робити комусь поблажки не збирається. В гості до харків'ян приїхав Металург З, який намагався заскочити на другу сходинку групи Б. Господарі непогано розпочали матч і навіть вийшли вперед зусиллями Борисенка. Втім, підопічні Кучера ще до перерви відповіли своїми 2 голами – зірковий Балулі реалізував пенальті, а згодом його підтримав Демченко. Другий тайм на рахунок протистояння не вплинув. "Козаки" відстають від Кривбаса на 7 очок, тому поразка означає припинення боротьби (попереду залишилося лише 2 матчі). Метал продовжує своє ідеальне друге коло – 10 перемог поспіль.

Рибка став гравцем Метала – екс-голкіпер збірної України виступатиме у Першій лізі

Львівські Карпати мали серію з трьох нічиїх поспіль, однак Діназ безжально розібрався з "левами". Команді Вовчука не вдалося допомогти своїм "тезкам", які претендують на підвищення. Тепер у галицьких Карпат і Діназа однакова кількість очок – по 42. У Епіцентра 41 пункт, але є дві гри в запасі. Омріяну другу сходинку утримує Поділля – 45 очок і матч в запасі.

Першу сходинку групи А впевнено утримує Ужгород. Закарпатці виграли четвертий матч поспіль, відірвавшись від Поділля на 5 очок. Рахунок у матчі з Рубіконом відкрив 37-річний Адріан Пуканич, для якого це 12-й гол у сезоні. На початку другого тайму Вишневський закріпив перевагу лідера, а Кабанюк спромігся відквитати лише один м'яч. Паралельно Таврія і Нікополь проводили "битву немотивованих" – перемогу на класі здобули сімферопольці, які вже не піднімуться вище за третє місце групи Б.

"Яшин помилився, Беца врятував ворота": перший олімпійський чемпіон та друг Пушкаша мріяв про Карпати і малював шедеври