УКР РУС

Друга ліга: Кривбас розбив аутсайдера з фейлом голкіпера і наблизився до підвищення, нічия Поділля з Епіцентром

19 травня 2021 Читать на русском

Відбулися два перенесені поєдинки чемпіонату України 2020/21 серед команд Другої ліги. Рахунок і огляд матчів – у цій новині на "Футбол 24".

Друга ліга, 13 тур

Поділля – Епіцентр – 0:0

17 тур

Миколаїв-2 – Кривбас – 0:4

Голи: Горват, 35, Черній, 74 (пен), 83, Маліновський, 79

Вилучення: Любарський, 72 (Миколаїв-2)

У перенесеному поєдинку 13-го туру зіграли дербі Хмельниччини – представник обласного центру Поділля приймав Епіцентр із Дунаївців. На момент початку гри Поділля посідало другу сходинку Групи А, а Епіцентр, зігравши на матч менше, йшов четвертим. Відповідно, обидві команди претендують на підвищення у класі.

Карпати забили шедевральний гол і втратили перемогу в параді курйозів, Енергія перервала безвиграшну серію

На жаль, голів у поєдинку так і не було. 0:0 – нічия, яка більше влаштувала Поділля, адже хмельницька команда залишилася другою (45 очок). Епіцентр, який відстає на 4 очки, йде четвертим.

*****

В матчі 17-го туру зустрічалися Миколаїв-2 та Кривбас. Якщо команда з Кривого Рогу йшла другою та серйозно націлилася на вихід у Першу лігу, то колектив з півдня України замикав турнірну таблицю Групи Б.

Кривбас підтвердив статус фаворита, відкривши рахунок на 35-й хвилині. Олександр Горват підстеріг помилку захисника і переграв голкіпера з меж штрафного, спрямувавши м'яч у сітку. Мінімальна перевага гостей трималася аж до 74-ї хвилини, на якій Черній реалізував 11-метровий. Буквально перед цим Миколаїв-2 залишився в меншості, а Кривбас дуже швидко реалізував чисельну перевагу. Назар Маліновський довів рахунок до розгромного, влучивши поміж ніг кіперу ударом з гострого кута. Крапку в матчі після жахливої помилки воротаря Миколаєва поставив Черній.

Кривбас набрав 47 очок та зберігає 2 місце турнірної таблиці Групи Б. Для виходу в Першу лігу криворіжцям необхідно здобути одну перемогу у двох матчах, що залишилися. Миколаїв-2 залишився на самому дні – 8 пунктів.

"У Єгипті вдарився об штангу, зламав ключицю – були чутки, що його везуть у труні": голкіпера Динамо двічі ховали живцем