УКР РУС

Друг Гвардіоли розкрив трансферні плани "Манчестер Сіті" на літо

2 травня 2017 Читать на русском

Марті Перарнау, близький друг головного тренера "Манчестер Сіті" Хосепа Гвардіоли, розповів журналісту видання La Nacion Клаудіо Маурі про трансферні плани "містян".

"У клубі визнали, що цикл нинішнього складу команди, зібраний за часів Манчіні та Пеллегріні, закінчився, адже більшості футболістів вже 30 років або більше. Боси "Ман Сіті" запланували з Гвардіолою два етапи перебудови команди на 6 років вперед. Другий етап розпочнеться вже цього літа.

Великі сподівання покладались на Гюндогана, який мав виконувати роль Хаві чи Тьягу Алькантари, але травми поламали плани Гвардіоли.

Клуб не планує продавати Агуеро. Однак Гвардіола відводить йому роль запасного. В основі він хоче бачити Жезуса.

Продати непотрібних гравців "Ман Сіті" буде важко через умови їх контрактів. Зокрема мова йде про Мангаля, Харта, Сабалету, Насрі, Боні. Вони будуть віддані в оренди.

Кабальєро і Браво залишаться воротарями команди на наступний сезон. Отаменді також буде збережений.

5-6 придбань буде здійснено цього літа. Пріоритетним є придбання гравців на фланги оборони. Окрім того Гвардіола хоче купити центрального оборонця і форварда (Алексіс Санчес в пріоритеті).

Гвардіола хоче розширити склад, адже зрозумів, що в АПЛ необхідно мати більше гравців, ніж потрібно було в "Барселоні" чи "Баварії", – сказав Перарнау.

Mirror: Вокер посварився з Почеттіно і перейде в "Манчестер Сіті" за 50 млн фунтів

, а також у Viber