УКР РУС

Друді: Дали Зайцеву ще один шанс проявити себе

14 вересня 2017 Читать на русском

Виконавчий директор Карпат Даріо Друді розповів про відставку Серхіо Наварро та призначення новим головним тренером львівського клубу Сергія Зайцева.

"Хочу подякувати тренерському штабу Серхіо Наварро за те, що вони днями і ночами працювали над розвитком цього клубу. Хочу підкреслити, що я прийняв рішення запросити цей тренерський штаб. Я розумів, що іноземцям буде непросто в Україні. Тому беру і на себе відповідальність.

Хочу вибачитися перед президентом і фанатами за те, що ми не досягли поставлених цілей в цьому проекті. Всі ті завдання, які стояли перед клубом, залишаються: зайняти місце в топ-6 і домогтися того, щоб фанати були гордими за свій клуб.

Як тільки я дізнався про бажання Наварро піти у відставку, я відразу зустрівся з Сергієм Зайцевим – він відповів, що готовий виконати ці завдання. Тому беру на себе відповідальність за призначення його головним тренером. По-перше, він вже знає цей клуб – він тут працює. По-друге, ми вирішили дати йому ще один шанс проявити себе", – цитує Друді Трибуна з посиланням на офіційний ютуб-канал Карпат.

Adios, Los Karpatos! Що пішло не так у Серхіо Наварро

Останній матч під керівництвом іспанського фахівця Серхіо Наварро Карпати вдома програли Вересу з рахунком 1:6.