УКР РУС

Дренте: А потім Моурінью сказав, що хоче мене позбутися

8 вересня 2011 Читать на русском

Новобранець "Евертона" голландський півзахисник Ройстон Дренте звинуватив свій попередній клуб - мадридський "Реал" в тому, що його перебування в Іспанії перетворилося на кошмар.

Ще у свій перший сезон в "Реалі" головний тренер Жозе Моурінью відправив Дренте в оренду в скромний "Еркулес" з іспанського Аліканте.

“У мене залишилися дуже погані спогади після "Еркулеса", - зізнався Дренте. - А потім Моурінью сказав мені, що хоче мене позбутися, тому що я неналежним чином поводився, поки був в оренді і це було проявом неповаги до самого "Реалу". Насправді, я припинив тренування, коли мені перестали платити зарплату. Будь хто на моєму місці вчинив би так само. Після цього всі вважають, що я поганий, але я-то знаю, що насправді це зі мною погано обійшлися. В "Реалі" говорили, що весь час не могли додзвонитися до мене - це брехня. Вже не знаю, хто там мені дзвонив, але всім хто хотів вийти зі мною на зв'язок, це легко вдавалося.

А причина теперішніх невдач “Реалу” в тому, що керівництво “вершкових” міняє тренерів як цукерки. У них була одна з кращих команд у світі, краща, ніж у "Барселони", але вони її зруйнували. Це ненормально, що у них щоразу новий тренер”.

Дренте також додав, що тепер щасливий у "Евертоні", а ліверпульська погода нагадує йому рідну голландську.