УКР РУС

Драговіч: Шанобливе ставлення - це лише мала дещиця того, чим я можу віддячити Україні

29 березня 2015 Читать на русском

Захисник "Динамо" і збірної Австрії Александар Драговіч розповів про свої історичні корені та екс-наставника команди Олега Блохіна.

"Мої історичні корені - в Сербії, зокрема, бабуся і дідусь продовжують жити там, і я досить часто в дитинстві гостював у них. І, чесно кажучи, я знаходжу багато спільного між Сербією і Україною, і відчуваю себе тут досить комфортно. В Україні я можу заробляти гроші, займаючись своєю улюбленою справою - грати у футбол. Але більшість жителів вашої країни не можуть дозволити собі багато чого з того, що можуть дозволити собі футболісти, зокрема і я, тому шанобливе ставлення - це лише мала дещиця того, чим я можу віддячити вашій країні.

Я звик фокусуватися на грі своєї команди і власних діях на футбольному полі. У минулому сезоні нам не вдалося добитися тих результатів, яких очікувало керівництво і вболівальники клубу, але на те були об'єктивні причини, про які вже багато сказано-переказано. Зараз же ми успішно граємо в трьох турнірах, і маємо непогані шанси на перемогу в кожному з них, що не може не радувати.

Мені зовсім не хочеться говорити про колишнього тренера і тим більше порівнювати його з нинішнім. Вони різні люди. Олег Блохін був легендою клубу, і не дуже правильно буде з мого боку обговорювати його роботу. Можу лише сказати, що він повністю віддавався роботі, але щось не склалося", - заявив Драговіч.