УКР РУС

Драговіч: Маю достатньо мотивації, щоб підготуватися до Ліги чемпіонів

17 травня 2015 Читать на русском

Австрійський захисник "Динамо" Александар Драговіч розповів про очікуваннями від матчу проти "Дніпра" та мотивацію на літні збори.

"Ми завжди готуємося від гри до гри, і не відчуваємо, що вже завоювали чемпіонство. Нам ще необхідно виграти у "Дніпра" і обов'язково потрапити у фінал Кубка України.

Безумовно, для нас всі ігри однакові за важливістю, адже перемога в кожній з них приносить три очки. Але і для нас, і для вболівальників, звичайно, особливі поєдинки з "Шахтарем", "Металістом", "Дніпром" - їх чекають з нетерпінням, вони приносять велику радість, дарують інтригу, і часто у них бувають несподіванки. У нинішньому сезоні ми виграли у кожного з цих суперників, тому і йдемо на першому місці, випереджаючи найближчих переслідувачів на 7 очок.

Не буду лукавити, всім нам дійсно дуже хочеться, щоб ми стали чемпіонами вже після наступного матчу, і ми докладемо всіх зусиль для цього! Прогрес команд Маркевича - "Металіста" і "Дніпра", безумовно, видно неозброєним оком. Це дуже хороший тренер, але ми дивимося тільки на себе.

Я не заздрю "Дніпру" через вихід у фінал Ліги Європи, а, навпаки, дуже радий, що українська команда потрапила до фіналу Ліги Європи і допомагає піднімати рейтинг українського футболу, який і так вже досить високий.

Не думаю, що нам буде простіше через те, що ми граємо через тиждень, а "Дніпро" - через три дні. Коли граєш двічі на тиждень - в середині та на вихідних, команда знаходиться в кращому тонусі, у футболістів більше ігрової практики, тож ніякої переваги це нам не дає.

Чи вистачить настрою ще й на червневі матчі збірних? Звичайно! Особисто у мене буде достатньо мотивації, щоб у червні зіграти за збірну, а потім повернутися після відпустки і плідно провести збори, щоб добре підготуватися до наступного сезону і до матчів у Лізі чемпіонів. Я з великим задоволенням і великим бажанням буду починати червневі збори", - розповів Драговіч.