УКР РУС

Драговіч чекає в гості ЦСКА , "Шпори" готові до битви на "Уемблі". Ліга чемпіонів, група Е. Анонс

14 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в рамках якого відбудуться матчі групи Е: "Байєр" – ЦСКА і "Тоттенхем" – "Монако".

"Байєр" – ЦСКА

14 вересня, 21:45. Леверкузен, "БайАрена"

Арбітр: Даніеле Орсато (Італія)

"Байєр" розпочав виступи в цьогорічному розіграші Бундесліги з поразки і перемоги. Команда поступово набирає кондиції, і, схоже, до матчу з ЦСКА підійде в непоганій формі. Останній поєдинок з "Гамбургом" показав, що в "Байєрі" є кому забивати, зокрема вразив молодий фінн Пох'янпало, який відзначився хет-триком. Тому москвичам буде непросто витиснути з виїзного матчу позитивний результат. В Леверкузені всі шанси дебютувати має Драговіч, який досі не виходив на поле у складі нової команди.

ЦСКА у перших 6-ти турах в чемпіонаті Росії може похвалитися відсутністю поразок. "Армійці" мають в активі 14 очок і лише на 2 бали відстають від "Спартака", який посідає першу сходинку таблиці. Лігочемпіонівський вояж до Німеччини буде непоганим випробуванням для ЦСКА, а чи зможуть вони розраховувати на щось більше, ніж нічию, залежатиме від того, наскільки добре тренерський штаб вивчив "козирі" "Байєра".

Орієнтовні склади команд

"Байєр": Лено - Єдвай, Топрак, Венделл - Бендер, Белларабі, Кампль, Мехмеді Пох'янпало, Чалханоглу.

ЦСКА: Акінфеєв – Фернандес, В. Березуцький, Ігнашевіч, Щенніков – Вернблум, Дзагоєв – Головін, Єременко, Іонов – Траоре.

"Тоттенхем" – "Монако"

14 вересня, 21:45. Лондон, "Уемблі"

Арбітр: Джанлука Роккі (Італія)

"Тоттенхем" непогано стартував в Прем'єр-лізі, здобувши 2 перемоги і 2 нічию в 4-х турах. Остання перемога над "Стоком" на виїзді взагалі виглядає досить переконливо, адже "шпори" робили з суперником практично все, що бажали, забивши в підсумку 4 сухі м'ячі. Сьогодні вони стартуватимуть в Лізі чемпіонів і особливого інтересу і хвилювання додає факт, що поєдинок відбудеться на культовому для Англії стадіоні "Уемблі". Ця арена стане домашньою для лондонського клубу доки їх новий стадіон не буде добудовано.

"Монако" потужно виступає в національному чемпіонаті і 1-ша сходинка в турнірній таблиці – зайве тому підтвердження. Французька команда не помітила навіть діючого чемпіона ПСЖ, покаравши його вдома з рахунком 3:1. До групи Ліги чемпіонів монегаски потрапили крізь відбірковий раунд, вибивши звідти за сумою двох матчів іспанський "Вільяреал". Сьогодні "Монако" виглядає командою, яка готова "навести шороху" в Лізі чемпіонів, принаймні, із "Тоттенхемом" вона аж ніяк не виглядає аутсайдером.

Орієнтовні склади команд

Тоттенхем: Льоріс – Уокер, Алдервейрелд, Вертонген, Девіс Дайєр, Ваньяма Сон Хін Мін, Аллі, Еріксен Кейн.

"Монако": Де Санктіс Раджі, Глік, Жемерсон, Сідібе Фабінью, Бакайоко, Траоре Дірар, Жермен, Сілва.

Ліга чемпіонів, яку ми полюбили. Перші кроки до легенди