УКР РУС

Драченко: Олімпік буде фаворитом у матч проти Зірки

15 березня 2018 Читать на русском

Капітан кропивницької Зірки Максим Драченко поділився очікуваннями на матч 24 туру УПЛ проти Олімпіка.

Максим Драченко вважає Олімпік фаворитом у матчі проти Зірки, проте заявив, що його команда їде в Київ за очками, повідомляє офіційний сайт донеччан.

"Я завжди радий зустрічі зі своїм колишнім клубом, в таких матчах хочеться добре зіграти. Зірці в останніх матчах важко даються очки, але ми їдемо до Києва, щоб взяти бали.
Думаю, Олімпік є фаворитом. Це швидка команда, донеччани здорово виходять з оборони в атаку. Швидкість – головний козир Олімпіка. Донеччани почали знаходити свою гру, обіграли Карпати минулого тижня. Але це все розмови до гри, як воно буде на полі – побачимо в суботу.

Наше завдання – зберегти прописку в Прем'єр-лізі. Крім того, зігратися, награвати склад, щоб в майбутньому показувати більш високі результати. Зараз багато що вирішує те, як команда налаштовується на гру. Можна вийти на матч зібраними, сконцентрованим і не дати супернику нічого зробити. Тому найголовніше – налаштування на гру. Потрібно дисципліновано виконати установку тренера, це вирішить результат матчу. Ну і потрібно реалізовувати моменти, в Прем'єр-лізі їх не так багато буває, треба забивати", – сказав Драченко.

Матч 24 туру УПЛ Олімпік – Зірка відбудеться 17 березня.

Наскільки комфортно ходити на матчі УПЛ: стадіон "Україна"