УКР РУС

Довбик: Були пропозиції з Бельгії, Франції та Португалії, але пропозиція Мітьюлланда виявилася найцікавішою

1 лютого 2018 Читать на русском

Український нападник, який підписав 4-річний контракт з данським Мітьюлландом, розповів про інші пропозиції та очікування від виступів у новому клубі.

На думку Артема Довбика, перехід в Мітьюлланд був правильним кроком, адже команда завжди бореться за місце в єврокубках. Про це він розповів в інтерв'ю zbirna.com.

"Як тільки цей клуб почав проявляти до мене інтерес, трохи вивчив Мітьюлланд. Вибір цієї команди став усвідомленим кроком. Цей колектив завжди бореться за високі місця в чемпіонаті, зараз, після першої частини першості, є лідером. А отже, Мітьюлланд має всі підстави брати участь в єврокубках, про що, напевно, мріє кожен футболіст", – сказав футболіст.

Перехід Довбика в Мітьюлланд став ланкою в ланцюжку інших, – скаут

Також він додав, що мав пропозиції з інших чемпіонатів, проте пропозиція данського клубу була найцікавішою.

"Незважаючи на те, що у мене були пропозиції від інших європейських команд, зокрема, з чемпіонатів Бельгії, Франції, Португалії, з якими вів переговори мій представник Олексій Люндовський, агент попросив набратися терпіння. Думаю, що в останній день до закриття трансферного вікна був зроблений правильний вибір, оскільки від Мітьюлланда надійшла найцікавіша пропозиція", – розповів Довбик.

Артем Довбик підписав з Мітюлландом 4-річний контракт та вже приєднався до команди, яка перебуває на зборі в Дубаї.