УКР РУС

Достойні суперники. "Удінезе" - "Наполі" - 2:2. ВІДЕО

19 березня 2012 Читать на русском

Обидві команди налаштувалися на серйозну боротьбу, через що перші хвилини матчу були не надто видовищними. Головним завданням у гравців обидвох команд було не помилитися в обороні.

Першими помилилися гості — Пінці залишили самого перед воротами де Санктіса, і півзахисник “Удінезе” зумів якнайкраще скористатися пасом від нападника Фабріні. Цей гол став єдиним у першому таймі, у якому попри те, що переважно атакували неаполітанці, господарі оборонялися дуже вдало.

Вдало оборонялися вони і у другій половині зустрічі і навіть зуміли збільшити перевагу. Ді Натале вдало завершив одну із контратак, забивши вже свій дев'ятнадцятий матч у цьогорічній Серії А.

Здавалося б, що “Наполі” вже не врятує навіть нічиєї, але на 75-й хвилині арбітр помітив гру рукою у карному “Удінезе” від Доміцці (хоча порушення там навряд чи було) і, показавши йому вже другу жовту картку за матч, відправив відпочивати, залишивши фріульців у меншості. Ну і, звичайно ж, призначив пенальті. Однак Кавані з точки пробив дуже невдало — не сильно і по центру. Справжній подарунок для голкіпера “зебр” Хандановіча.

Та згодом Едінсон реабілітувався. Спочатку він забив зі штрафного, пробивши майже у дев'ятку, а ще через кілька хвилин відзначився голом з гострого кута після передачі Гамшіка.

2:2 — і хоча жодна з команд не перегнала у турнірній таблиці “Лаціо”, яке наразі третє, проте вони наблизилися до “орлів” на відстань одного очка.

А детальніше про цей матч Вам розповість онлайн-трансляція “Удінезе” - “Наполі”.

“Удінезе” - “Наполі” - 2:2 (1:0)

Гол: Пінці, 28, ді Натале, 52 - Кавані, 82, 86

Попередження: Каннаваро, 84, Кавані, 87 - Кода, 26, Фабріні, 31, 60, Доміцці, 74

На 75-й хвилині Кавані (Н) не реалізував пенальті

Вилучення: Фабріні, 60 (У)

”Удінезе”: Хандановіч, Доміцці, Паскуале, Ларангейра, Кода, Кода, Пацієнца, Перейра (Екстранд, 87), Асамоа, Пінці, ді Натале (к) (Флоро Флорес, 73), Фабріні

Запасні: Паделлі, Армеро, Екстранд, Абді, Фернандес, Флоро Флорес, Торже

“Наполі”: Де Санктіс, Каннаваро (к), Кампаньяро, Доссена, Брітос (Варгас, 64), Суніга, Джемайлі, Гаргано (Гамшік, 54), Інлер, Пандев, Кавані

Запасні: Розаті, Фіделеф, Фернандес, Ароніка, Гамшік, Аммендола, Варгас