УКР РУС

Достойна відповідь "гірникам". "Металург" Д - "Динамо" - 0:6

10 травня 2015 Читать на русском

Донецький "Металург" на НСК "Олімпійський" зазнав нищівної поразки у матчі із лідером чемпіонату України.

Перед поєдинком експерти прогнозували напружену боротьбу та мінімум голів. Адже усі розуміли, що донеччани докладуть максимум сил, щоб відібрати очки у "Динамо".

Втім із перших хвилин стало зрозуміло, що кияни налаштовані рішуче. Вони впевнено володіли ініціативою та намагалися забити швидкий гол, що їм і вдалося реалізувати. На 9 хвилині відзначився Ярмоленко. Згодом Андрій оформив дубль, а ще до перерви Хачеріді зробив рахунок розгромним.

Після відпочинку ситуація на полі не змінилася. "Динамо" контролювало хід поєдинку та створило ще безліч моментів, три з яких завершилися взяттям воріт. По черзі відзначився Кравець, Беланда та Теодорчик. У підсумку закономірна перемога "біло-синіх", які без проблем обіграли "Металург", що сьогодні провів один із найгірших матчів у сезоні. Відтак результат протистояння повністю відповідає подіям, що відбувалися сьогодні на полі.      

Нагадаємо, що у 23 турі "Шахтар" переміг "Говерлу" із рахунком 7:3.

Зі складами команд можна ознайомитися тут.

"Металург" Д - "Динамо" - 0:6

Гол: 0:1 - Ярмоленко (9), 0:2 - Ярмоленко (27), 0:3 - Хачеріді (45+2), 0:4 - Кравець (50), 0:5 - Беланда (57), 0:6 - Теодорчик (77)